I lördags var det egentligen tänkt att jag skulle jobba 12-5, men due to change of plans så åkte hela familjen till grandma and papas house redan vid 2 tiden och jag var ledig. Åkte en timma senare och hämtade upp Fanny och Felicia för shopping på Old Orchard Center och middag. 
Gick förbi en sportbutik och min tanke innan vi gick var "uhoh..." . Och japp. Blev ett par skor rikare!
Senare joinade Madde och Moa oss för att kolla på American Hustle. Blandade åsikter om den, men gillade den ändå - rätt avancerad handling dock med a lot going on, men den kändes vältänkt. 
Min dricka i Strl "small" jag fick gratis med mitt medlemskort. Behöver jag säga hur kissnödig jag var i slutet av filmen..? -.-'
So happy because...
... these are my new babies! Tänker dock vänta med att använda dem tills snön är borta. 
En av tröjorna som fick hänga med från F21's galet braiga rea. Även en svart cardigan fick följa med hem. Köpte den mestadels för big brother är en 84:a... inte sett honom på snart 6 månader. :/
 
Efter bion åkte vi hem till Moa en snabbis och hälsade på hennes nya värdpappa innan Felicia och Moa hängde med mig hem för sleepover. Mys! 
Söndagen var lugn. Film i sängen och sedan promenerade vi till Clarke's Diner för den tredje (!!) brunchen den här veckan för mig. Rebecca, Linnea och Fanny joinade också. Jag, Moa och Felicia delade på French Toast, Blueberry pancakes, Hollywood Omelette (avocado, mushrooms & mozzarella) samt buttermilk pancakes... Matkoma som varade tills kvällen! 
När Felicia och Moa tog tåget hem åkte vi på mini road trip till Home Alone huset. woho! 
Kom hem på kvällen och körde ett kort träningspass för första gången sedan måndags - härligt efter allt jag stoppat i mig den här veckan! 
 
På onsdag är det 6 månader sedan jag kramade hejdå till familjen på Landvetter. Time flies och från att ha känt "1 år är så långt!" känner jag nu, "Hjälp! Tiden springer iväg!"
På måndag kväll började jag känna mig förkyld och vaknade upp dagen därpå med nästäppa... Ingen träning på hela veckan och för att hålla mig mentalt på banan har jag hållt mig sysselsatt med att spendera tid med min gamla flamma - köket. 
Handlat på Whole Foods och provat en rad olika recept:
 
Fortfarande fascinerad av liften till kundvagnen som är bredvid rulltrapporna upp till parkeringshuset!
muffins som alla i familjen älskade (inklusive hunden som norpade 8 stycken när ingen annan var i köket...)
Portobello mushrooms w turkey burger patties
 
Failad brownie. Ser perfekt ut, men smakade urk. Provade ett nyttigt recept utan socker och smör med avokado och yogurt istället. Så besviken. :(
 
På torsdagen mådde jag bättre och gick ut på brunch med Cindy, en au pair som nyligen flyttat in i ett hushåll på andra sidan gatan. Vi gick till S&G Restaurant. Ett litet diner som ägs av en familj med grekiska rötter. Supergullig gammal man i kassan som berättade om hur tiderna ändrats sedan han var ung. så söt. 
Mums! 
Vi gick hem till mig efter det för filmmys innan det var dags för mig att hämta barnen och börja min jobbdag.
 
På fredagen dagen därpå var barnen lediga från skolan så vi gick till samma diner som jag var på dagen innan. 
så häääär glada är vi även fast vi inte fått maten än!
Valde det nyttigare alternativet den gången och beställde en veggie omelette. Mums!
Eftermiddagen hade de aktiviteter och jag tog kvällspasset då föräldrarna gick ut för ett välgörenhetsevent. 
Halva veckan har varit svinkall! Antar att många av er redan vet det då föräldrarna sa att det gick på nyheterna hemma om Chicago? Det hade iaf inte varit så kallt på 20 år. Det värsta är inte temperaturen utan vinden som dokumenterades att kännas som -40 grader. Låste in mig i huset och var bara ute ett par minuter på tisdagen när vi gick emellan parkeringshuset och byggnaden där barnens aktivitet var. Burr!!
Barnens skola var inställd i början på veckan pågrund av kylan och snön så det blev två dagar som var längre än vad jag var van vid. 
Här är dottern klädd för vädret! Vi gick ut en kort stund för att prova ett experiment - att kasta ut kokande vatten för att se vad som hände. Man kunde inte se ut genom fönstret! När vattnet kom i kontakt med kylan i luften omvandlades det till typ tjock rök/snö. Coolt!
 
Andra saker vi gjort för att hålla oss sysselsatta har varit tvspel, kakbak, lunch på Whole Foods och en tripp till Pump It Up - ett ställe med massa hoppborgar och liknande. Barnen blev super exited över att samma dag som vi var där filmade en av nyhetskanalerna ett reportage om "what to do" när barnen inte var i skolan.
 
Jag är med 00.38-00.45 i bakgrunden och barnen är med i slutet i en av hoppborgarna. 
 
Barnen var back to school på onsdag och även fast de är supergoa är det skönt att komma tillbaks till rutinerna.
Skypat med vänner och familj och varit och med Sandra på Victoria's Secret där två bh:ar fick hänga med hem. Var där i Söndags med Fanny för att bli stoppad i dörren "p.g.a. kylan stänger vi tidigare idag" och nu när jag äntligen kom dit var deras episka rea inte lika episk längre - fanns inga roliga bh:ar i min storlek så köpte två andra som jag fick iaf en liten deal på... Surt.

Imorrn börjar min Weekend Class in American history som jag ska gå på tsm med Vivien, Felicia och hennes kompis. Kul! 
Natti!