Our Day will come

Första collaget på Polyvore.

Stora delar av min garderob kommer bytas ut när jag äntligen blir en SDSU student och kan bära den här stilen dag ut och dag in. 1,5 år kvar nu bara...! ^^


Spikön tagen i farten med dålig nattinställning

idag har jag knappt suttit still en sekund! Väckt av mamma vid 8 och började dagen med stalljouren. Har som sagt hand om två hästar och det är lite rörigt innan man fått kläm på allt med olika foder och liknande, men det ska allt gå bra!
Efter frulle och lite matteplugg (snart klar med kapitlet...) jag gick på promme med Marlena och pratade om allt mellan himmel och jord.
Konditionen fortsattes sedan att förbättras med att ta en ridtur, då mamma inte känner sig så kry, i snöblandat småregn och det gick verkligen super trots hans pigga humör!

Denna dagen fick sedan avslutas, efter ett Zumba pass tillsammans med Louise och Catherine, i våffelfrossa indränkta i grädde, kvarg och hallonsylt - Mums!

Ska upp med tuppen imorrn med och hoppa på bussen redan vid 8 - Säger hejdå till Trollis och istället hej till Elin och Lysekil! - så ska efter lite bloggläsning släcka lampan (som egentligen redan är släckt, men lät så nördigt att skriva "stänga av datorn"...).

Natti natti!

Mina mysiga tofflor i det tidigare inlägget kommer ifrån Indiska Pia, och var en mycket uppskattad julklapp från mamma! Kram