Här kommer en bomb med matbilder! Är en matälskare så vad jag var riktigt ivrig över var att komma hit och smaka på något annorlunda. Mina favoriter härifrån är so far:
pop chips som inte är friterade - Googla om ni vill veta mer
Min godislåda! Popchips, get Unreal chokladgodis (smakar som M&M¨s, men innehåller inget skit utan riktiga ingredienser - once again Google's your friend) och massa svenskt godis från syster!
Whole Grain Pita Crackers från Trader Joe's med Sabra Hummus w roasted pine nuts, och Tomato & Basil Hummus från Trader Joe's. Hade Kalles på mina ägg som jag tagit med mig hemifrån. Mums!
Oreo Glass som troligtvis innehåller dubbelt så mycket socker i som svensk. Dreglar...
Har alltid bars i väskan ifall jag skulle bli hungrig när jag är ute. (Y)
Grekisk yogurt! Här med chokladgröt och färska bär! (gör gröt som vanligt, men tillsätt 1 matsked kakao och några droppar honung)
 
Finns massvis med fler godbitar ofc, men här var iaf några! 
 
Den här veckan började mamman jobbet igen efter sommarledigheten vilket inneburit en skillnad i mitt schema. Nu jobbar jag från 7AM till runt 5-6PM. Man får bara jobba som mest 10h/dag och 45h/veckan, men det är playdates (barnen leker hos andra barns hem) på dagarna oftast och både idag och igår var barnen på camp så jag jobbar inte för mycket. :)
 
I måndags åkte jag efter jobbet till mallet med Sofia och träffade andra Sofia (två svenska au pairer som båda heter Sofia... Vad är oddsen?) för att se The Mortal Instruments - City of Bones. Var så exited innan eftersom att jag läst boken och den var superbra. Visade sig vara en besvikelse... Men vi hade kul iaf!
I tisdags hämtade jag barnen vid 12 från camp för en playdate hos en familj med fyra söner och en dotter. Hade även med mig de två grannungarna så totalt var det 10 barn! 
Stannade därför kvar och pratade med mamman. Supertrevlig och barnen kom överens hur bra som helst. Inte alls så kaosartat som det kan låta.. ;)
Gjorde svenska köttbullar när vi kom hem och på kvällen åkte jag till Quaker Bridge Mall med Sofia och köpte ring + halsband till festivalen för endast $5.5/40 kr! Min värdmamma fyller även år på söndag så köpte även en present till henne från Bath & Bodyworks - 3 ljus i höstiga dofter och en lotion med samma tema. 
svettig och go...
 
Idag har barnen varit på camp för sista gången i år och jag hade huset för mig själv från 9-1.30. Skönt! Tvättade, tränade och gjorde svingoda bananpannkakor (naturligtvis lyckades jag bränna mig på stekpannan och har nu en snygg blåsa på en av vänsterhandens knogar...) samt pratade med mamma. 
Eftermiddagen har spenderats med att handla diverse med barnen på Acme (matbutik) och därefter tränat ord och bokstäver med de minsta. 
 
Nu är klockan snart 10 här och jag myser nere på mitt rum innan läggdags i mjukis och realityserier. 
Natti Sverige! xx
 
 
Började dagen med 17 km cykeltur och prata med mamma innan jag fortsatte med att tvätta, bädda rent och äta lunch. Jag ställde även upp mig på studenlägenhet i GÖTEBORG idag och ringde sedan brorsan som tyckte det var en utmärkt idé. USA är lika bra som jag väntat mig, men avståndet hem till alla som betyder så mycket för mig gör det inte värt att spendera så många år utan dem. Göteborg känns därför som ett toppenalternativ med vänner och syskonen som bor där och endast 30 minuter hem till mammi och pappi.
 
Därefter åkte jag iväg för mitt första au par meeting!
Vi sågs vid Core Creek Park och vädret var kanon och dessutom utan fuktighet - första gången sedan jag kom hit typ. 
Vi åt Hoagies på en filt i skuggan (Philly slang och är detsamma som subs. ;) ) innan vi hoppade i paddelbåtar och paddlade runt i en sjö.
Träffade idag den nya tjejen Sofia för första gången och efter träffen åkte vi till mallet. Oturligt nog stängde de redan vid 6 pga av att det är söndag - say whaat?! 
Osis, men vi ses imorrn igen med andra Sofia för att se Mortal Instruments. :) 
Lite bilder från idag:
 
 så himla fint på väg till sjön så kunde inte låta bli att stanna till och knäppa en bild!
 
Veronica, Neda och Jessica 
Jag och Sofia i våra alldeles för stora life jackets!
 
Sofia kommer ifrån Örnsköldsvik så hennes reaktion till vädret var "gud va varmt!". Vet inte om det syns så tydligt men jag har en armlös hoodie på mig. Haha, jag som är så frusen tyckte att det kunde vara ännu varmare! Tror det var runt 27 grader i skuggan ^^
Kramar till Sverige xx