Jag och Rebecca var grymt taggade att se Oscarsgalan idag - var rätt säker på att jag spelade in det men när vi kom hem till mig insåg jag att jag glömt spela in... NEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stor depression. STOR.
Det går en sammanfattning på femman ikväll kl:22 som jag ska kolla på iaf men d e ju inte samma sak!!! :'(
Helvetesjävlafuckingskit
Och nu vill inte macens ljud funka och när jag skulle göra tummen när i photo booth funka inte de heller? Inte min dag... Behöver jag ens säga att jag inte somnade förstän typ halv 2 inatt och har känt mig allmänt flummig hela dan? -.-'
Tur att jag har dig Louise! Även fast bilden ligger ner av någon anledning och du pekar åt vänster ist...
I torsdags började bokrean och man kan fynda rätt bra. Köpte två stycken på Ica för 69 kr/st (som jag sedan fick reda på att jag kunde köpa på cdon för 39kr/st...). Oavsett om de är bra eller inte så var de så grymt vackra att de redan har hittat en hedersplats i min bokhylla!
Nu ska jag bara få läst dem...
Älskar ju klackar som ni kanske vet (hehe) men behöver ett par platta skor till sommaren oxå har jag tänkt att variera med - inte bra för fötterna att alltid ha klackar... Sen är det svårt att prioritera sneakers framför mina senaste fynd... ^^ Känner att det kommer bli mycket brunt skinn på mina fötter i vår/sommar!
Bootsen från Nelly, stövlarna från Din Sko och ett par framtida JC skor (om de bara kan få in fler i lagret någon gång!) så ska försöka att hitta ett par i en annan färg för att få lite variation.
Här är ett par exempel som jag funderar på:

Skor från Nilson, Bianco, Scorett, Stadium och Eurosko


Vet inte varför men har börjat tycka om den lite mer street looken nyligen. Inte så långt som Kattistestad - inte för att jag inte gillar henne, misstolka inte tycker hon har en snygg stil och gillar det men inte till mig själv. Funderar nu på hur jag ska kombinera ihop den med så som jag klär mig nu för att göra något mer unikt för mig själv..

Något att fundera på! ;)