Idag hade jag hand om de minsta barnen medan den äldsta hade läkarbesök med sin mamma. Vi tränade bokstäver, ord, cyklade runt i kvarteret och åt lunch.
När mamman kom hem åt vi ett mellanmål innan vi bytte om till badkläder och åkte till barnens mormor som har en pool. Supergo mormor!
Jag och alla barnen busade runt i poolen, lekte och plaskade. Var där tills middagstid då vi åkte hem och åt middag innan jag gick ut på promme med en Colombiansk tjej, Jessica.
Vi gick längs med Delaware river och det var skönt att bara ha det lugnt. Såg eldflugor för första gången också!
Verkar vara en go tjej och hon jobbar stenhårt med att lära sig engelska. Bar därför ibland svårt att ha en konversation.

Väl hemma åt jag cookies and cream glass med barnen, duschade och gick sedan ner till mitt rum för att kolla Pretty Little Liars. Har alla kanaler du kan ha i USA och inspelningsbar box, kallad Dish. Gött!
Nu ska jag sussa, natti! xx

Idag åkte mamman iväg för att äta frukost med en kompis. Var själv med barnen runt 4-5h och det gick bättre än väntat!
Dottern testade mig en del, men stod på mig så det gick över och mamman sa att jag hanterat det bra när hon kom hem och jag berättat vad som hänt. Pojkarna skötte sig väldigt bra och vi har spelat spel, pusslat, kollat film och lekt ute i trädgården. Fixade även lunch till dem - Chicken nuggets och pb&j (peanut butter & jelly sandwich). Typiskt amerikanskt, right??

När mamman kom hem bytte vi om och åkte till NAC, Newton Athletic Center, stället som också har alla poolerna. Vi fixade mitt gymkort som kommer kosta $30/mån (ca 200 kr) vilket är ingenting!! - Det finns inga gym i hela Sverige som är ens i närheten av deras storlek! Ska ta bilder nästa gång så ni får se - medan mamman och barnen gick till poolen fick jag en rundvandring av en i personalen innan jag tränade på löpbandet och crosstrainern - skönt att få känna mjölksyra igen!
Jag tränade en gång på gymmet i hotellet, men det var allt jag hunnit så det var verkligen på tiden.

I omklädningsrummet finns obegränsat med handdukar som ingår och i duschen finns separata bås till varje dusch så du kan ta med och hänga upp dina kläder. Även schampo, balsam, lotion och duschcreme finns i duschen plus RAKHYVLAR. Aldrig sett det tidigare! ^^
Ska ta bilder på det med ;) .

Chillade efter det vid poolen innan vi åkte hem och åt middag.
Köpte en Mac PRO online som kommer komma inom ett par dagar!!

Vid 7 hämtade Sofia, en svensk au pair i mitt område, mig och tsm åkte vi och åt froyo! Supergott! Var hemma lite efter 9 och nu kollar jag på teen wolf innan jag går och lägger mig. :)
Natti! (Eller godmorgon till er som är väldigt morgonpigga!)