Söndagen började med bästa pannkakorna till brunch på Crosby's tillsammans med Kristin och Rebecca innan jag släppte av Kristin hos vänner till hennes familj och jag & Rebecca åkte hem till mig för att byta om. Vi sågs sedan igen vid Roscoe Village för en Halloween parad tillsammans med en annan au pair, Kai från Tyskland.
Batgirl, häxa (utan hatt - hann inte fixa iordning något innan typ), Black Swan och Baseballspelare.
 
Kristin, jag, Rebecca och Kai - Bild från Kristin
Cute little pumpkin!
 
Älskar när en familj väljer ett tema ihop - bästa jag såg. :)
Tomatsoppa på Panera bread 
Jag, Rebecca och Kristin - bild från Rebecca
 
Kom hem vid 8 på kvällen och Greg, min värdpappa var precis klar med att ha kokat ravioli. Slutade med att vi båda satt på köksön och doppade ravioli i en skål tomatsås som vi hade emellan oss. Vi pratade om allt möjligt. Har så lätt att prata med mina värdföräldrar och jag trivs verkligen toppen här!
Mitt rum och toalett. Kommer ju inte bli svårt med sleepovers iaf!
Apple TV - streama spotify via airplay ifrån mobilen eller film ifrån datorn utan hdmi kabel. (Y)
 
Jag har kommit igång med träningen igen efter en alltför lång tid av att ha latat mig. Nedan är två bilder från the clubhouse - Det är community pool och gym som med andra ord endast är till för några få hushåll i ett område. För oss är det bara vår gata mer eller mindre. 
Har antingen tränat där eller i hemmagymmet varje morgon alternerat med morgonpromenader.  
 
 En finare morgon! - Hörde av en att Chicago har runt 300 soldagar. Låter bra i mina öron!
Promenad längs med Lake Michigan med dottern under tiden sonen hade flag fotball i en park i närheten. Så fint
 
På torsdag morgon gjorde jag frukost till den gamla au pairen som åkte hem vid lunchtid samma dag - omelette, fruktfat, grekisk yoghurt och olika typer av müsli! Jättego tjej och det känns lite tomt utan henne.
Alla som sett 13 snart 30 och kommer ihåg hennes första jobbmöte fattar nog varför jag var tvungen att prova en fruit roll-up! Smakar tom sötare än det ser ut...
 
Bakade Halloween cupcakes med barnen i fredags när mina värdföräldrar gick ut. Boo!
 
Ska lägga ut ett inlägg ifrån helgen och bilder på mitt rum snart - håll till godo! Jag trivs toppen här och min familj är bäst. Ju mer jag pratar med andra au pairer desto mer känner jag hur lyckligt lottad jag är. Rematch var det bästa jag gjort. Inget mer magknip eller lipande framför mamma och pappa på skype!