Brunch med Vivien på Pick me up Café där vi beställde "make your own omelet". Jag hade kyckling, svamp, grön paprika och swiss ost med en cinnamon raisin bagel. :)
 
Fotbollsträning med FC Au Pair United i förorten. 
Åkte till Moa efteråt för deepdish och Spindelmannen. Senare på kvällen åkte vi till några kompisar för ping pong turnering och Game of Thrones.
Kvällspromenad till sjön med utsikt över hela Chicago. Sur på mig själv att jag inte tog med mig kameran - lätt att vara efterklok..
 
 
Firade Vivien som fyllde 23 - Happy Bday my Favorite German Girl! 
 
Vi hade våra tvivel, men tillslut kom värmen till Chicago! 30 grader och hög fuktighet innebär att det vissa dagar känts som om man vore i en regnskog. Bästa botemedlet (och ursäkt till att äta det) är utan tvekan en promenad till närmsta froyo-stället! Den här gången med Vivien. :)
 
 
Förra lördagen cyklade jag downtown på kvällen och mötte Johanna och Frida för en promenad längs med vattnet. Planen var att vi skulle gå hela vägen hem, men frida hade världens skoskav och magkramp så slutade med att jag gick 2/3 själv medan de tog bussen - har jag ställt in mig på att göra något så ska jag göra det! ^^
Blev totalt 8 km cykeltur och 9 km promenad, woop woop!
 
 
Söndagen började med brunch med Johanna, Frida och Louise och avslutades med bio för att se Neighbors med Vivien. Rekommenderas! 
 
 
Puh! Äntligen up to date igen med bloggandet. Nu får vi se när nästa gång blir bara... ;)
 
L fyllde 6 år och det firades först hemma med grannbarnen, pizza, tårta och cupcakes.
Dagen därpå var det riktiga födelsedagskalaset som hölls på ett keramikställe där barnen fick välja mellan att måla koppar, tallrikar eller cupcakes i lera. Temat var såklart Frozen (Är barnen i Sverige lika kära i filmen som här?) vilket innbar att tårta, tallrikar, servetter och hade karaktärerna som motiv och att soundtracket från filmen spelades. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder då andra barn är med, men berget av presenter var lika stort som hennes leende kan man sammanfatta det med. ;) 
 
 
 
 
 
På måndagen, dagen efter min weekend class, åkte jag till O'hare för att äntligen få krama om mamma och pappa som jag inte sett på 9 månader. Tårkalas och leenden, men ändå med en känsla av att "det var som om vi sågs igår" åkte vi till ett outlet mall där jag var den som lämnade med mest kassar... 
 
Saker som vi gjorde tillsammans under de 10 dagar som de var här var bl.a. guidning downtown (toppen att mitt huvud var fullproppat med fakta om Chicago efter weekend klassen!), Andersonville, middag på de två bästa pizzaställena (Malnati's för Deepdish och Peace för thin crust), middag på Wildfire med mina värdföräldrar och morfar, roadtrip till Kanada med stopp i London, ON, Niagarafallen och Toronto, Froyo med Moa och tripp till Ensam Hemma huset, promenad vid sjön, Scooter's... plus massa mer!
 
Så kul att få spendera tid ihop igen och även fast det var lite snyftigt att släppa av dem på flygplatsen känns det skönt att veta att vi kommer ses om bara några månader igen.