Idag har varit en slappodag med Monopol och top model hela dan trots d fina vädret.
Haha vi fick lite dåligt samvete över d så vi tog en promenix runt Björndalen ;).

När jag kom hem så bytte jag om dirr och stack ut på en joggingtur fast för omväxlings skull utan musik. Var skönt att bara få tänka på grejor... :P

Bilderna ligger i systemen som ligger i hallen som e för långt bort eftersom att mina knän gör ont... :(
Sen så känner jag mig lat hihi ^^
Nä, ni får se pics imorrn!

Nu e midsommarn avklarad och jag sitter hos lis och skriver ett snabbt inlägg under tiden som hon duschar.

Riktig myskväll igår trots att elen krånglade så att ugnen stängdes av och sattes på hela tiden (?!) men annars var kvällen riktigt lyckad med god mat och härliga peeps!

Vi gick väl och la oss vid 4 tiden och jag och lis vaknade runt 9 hahaha ^^ . Fattar inte HUR eftersom att vi sov i ett kolsvart rum vilket e klockren för sovmorgnar. Elin, Vick och Mallan sov i Malins rum bredvid och jag minns inte så mkt av när jag somna ;D.

Idag har jag och Lis bestämt oss för att starta en restaurang eftersom att vi e bäst i hela världen på att göra köttbullar! Aldrig gjort tidigare men gott var d! Hahah vi kunde inte sluta säga mm:a så vi skrattade under typ hela middan ^^ .

Handla har vi oxå gjort så jag har CYKLAT igen! Gick mycket bättre denna gången fast jag körde nästan in i en buske och sen körde jag in i Lis hjul... Men jag ramla inte iaf! ^^
Efter maten kolla vi på den ofrivilliga golfaren och skrattade ännu mer hahaahha världens bästa svenska film! Den och Kopps e fan bäst! Annars tkr jag svenska filmer SUGER.

Nä, nu e Lispeace klar så nu e d my turn!

Bilder och sånt får ni imorrn!

Ha d wünderbart!

... Var jag igår.

Lite grejor blev d iaf - fast till min besvikelse så hittade jag inte Valentines Day ... :(
500 days of summer och Tidsresenärens hustru fick jag iaf.. :P
Utöver d var d mest ridkläder som följde med hem. Kände mig riktigt stolt när jag stod emot godisbejäret och bara köpte lite maoam och choklad =)När jag kom hem så klippte jag först gräset för att därefter sticka ut och jogga under tiden som mamma trava bredvid på Pekka. Känner mig så himla glad över att jag inte fick ont i knäna eller ryggen som jag vanligtvis brukar få. 
Därför tänkte jag att d var lika bra att köra på medan ingenting gör ont så jag avslutade dagen med ett mag- och ryggmuskel pass framför tv:n.  
Har träningsverk idag men d e en skön smärta ^^ xD.
Idag har jag suttit i en timma och rensat ur garderoben som nu e en halv Ullaredpåse mindre... (Stora kassar is da shiet! - var kom d där ifrån..? :O)

Midsommar imorrn som firas med vännerna i Tunhem. ;)
Va ska ni andra göra?