Gjorde den här för nästan en månad sedan men sen har jag glömt lägga upp den... Lägg till kornblått på färgskalan! Fan, vilken snygg färg det är!

-Köpte den vitröda jerseyn högst upp på bilden när jag var i London, ÄLSKAR. :)

Shopping: Primark, H&M, Forever21, Bodyshop, Topshop, Urban Outfitters
Besökta ställen: Kensington, Hyde Park, Oxford Street, Victoria Museum, Harrods, Oden Cinema
Favoritmaten: Ett litet italienskt ställe i Kensington inte långt ifrån hotellet hade världens bästa priser (ca. 60kr för en hel måltid!) och väääärldens godaste hemlagade mat
Mest använda skor: Easytones för mig och Converse för tjejerna

Vi bodde på ett litet gammalt hotell från sent 1800-tal. Eget badrum var det inte - som det stod på bokningssidan - men det var snarare bra eftersom vi kunde alla duscha samtidigt. Duscharna var nyrenoverade och det var inte som på ett gym utan det var bara en dusch per rum. Vi hamnade allra högst upp i huset med misstänkt dålig fjädring i sängarna och glas tunna som papper. Det var mysigt och ändå väldigt rent och modernt. Frukosten var över förväntan med croissanter, baguettebröd, våfflor, scones, rostbröd (de hade en med FULLKORN!!!), ägg, flingor och gott kaffe.
På allt slängdes cream cheese och sylt på i höga mängder så man fick världens sockerkick för att orka med de 5.6 km till Oxford Street där vi shoppade tills sedlarna i plånboken lyste med sin frånvaro... Då fick man använda kortet ist. ;)
Vi gick över 1 mil om dagen - att åka tunnelbana var fortfarande riskfyllt och varför få resan sabbad? :)

Roligaste semestern genom tiderna och jag längtar redan tillbaka! Fan va kul vi hade tjejer! ♥
ph: jag & Emma
Misguided Ghosts - Paramore

Det lilla utrymmet utanför mina rum är numera ett kaos med väskor, kläder, papper, och sladdar. Det är en slags ivrig charm ändå mitt i allt den där oredan.
Har varit väldigt oroligt i London det senaste som nog de flesta av er vet (eller så har ni väl spenderat senaste veckorna av lovet under en sten...) och tro mig när jag säger att det har ju inte varit några få sms emellan oss om det, men vi har ändå besämt oss för att åka. Nu verkar det vara rätt lugnt där som tur är - iaf tills vi kommer dit och börjar shoppa järnet. 2 månaders taggning, sommarjobbspengar på kortet och ett långt oxford street med massvis av möjligheter.
Gud va jag längtar! Starbucks, FOREVER21, Topshop, River Island, Aldo, H&M, Harrods, mdme Tussauds, Hyde Park, Tossed... Iiiii!!!

Jag är tillbaka lagom till skolstarten så vi höres då! Ett inlägg kommer ut på torsdag annars kommer det vara dött här... puss puss♥