Ibland (som i typ alltid) är syskon något riktigt bra!
Efter att ha käkat entrecote på Shang Ri Lah (Gott as always!!) och vi satt i bilen på vägen hem till mig innan han skulle hem till Göteborg igen fick jag en present :D
En Burberry plånbok! <3
(Jag vet, hur lat får man vara på en skala från 1-100 när systemkameran ligger bredvid en men man inte orkar använda den..?)
E grymt trött och ska nog plugga lite glosor innan jag går och lägger mig...
Franskaprov imorrn och jag e  KÖRD!
Trots d jobbiga provet var detta en grymt bra dag ;)
Cardigan: Primark, London
Linne: BikBok
Treggings: KappAhl
Fick en så härlig kommentar nyss:
Storfika!
Söt! Trevlig blogg :) Är du intresserad av kost och en sundare livsstil så titta in hos mig... har nyligen haft en frågestund och besvarat många frågor :)

Kramis!

Jag är klar med dieter hörru! Känner mig tillräckligt smal utan all den där skiten. Är jag hungrig så äter jag. Fyller jag t.ex. år så unnar jag mig ;).
Istället bär det snart av med bror till Shang Ri Lah - ni hängivna läsare vet att d e favvorestaurangen ;D. Och jag ska äta så mycket av deras goda pommes jag kan!
I'm out
JÄVLAAR VA GOTT!!!
Dumma pms som gav mig världens kramper också under tiden jag och resten av gruppen i fotokursen var ute och fota på spikön.
Ringer pappa - han kan inte komma loss. Ringer mamma - ingen svarar. Får panik. Mamma ringer upp 5 minuter senare. Hon kan inte heller hämta mig men när jag börjar lipa i telefonen så får hon tag i en som kan ta hennes lektion då.
Får världens kramper i bilen. Sitter och storskriker och gråter hela vägen hem. Mamma säger att det är så värkar känns när man är gravid. Mitt svar? "Jag ska fanimej adoptera om jag ska ha en unge!!!"
Och killar säger att tjejer har det lättare.. Bullshit. Bullshit....
Det här e nog världens bästa S16 genom tiderna! -.-'
(hahha såg ni hur många skedar jag hade i chokladen? xD Hon i kassan missförstod när jag ville ha två skedar till ^^)