Förra inlägget skrevs  av en mkt flummig Louise. En film ligger uppe på fb oxå med ännu mer flumm och man funderar på om man ska göra bort sig här oxå med att lägga ut den??
Vi får se...
Vi körde Gossip Girl ist igår och såg en HP film bara för att gjort ett försök - GG är amerikanskt och därför slår det tvärr HP... Är det bara jag som tkr att amerikanska filmer har en mkt högre standard på skådespelare och liknande? Jämför inte med HP som är grymt avancerat gjort och med helt ok skådespelare - man har ju växt upp med Emma Watson, Rupert Grint och Daniel Radcliffe! Haha xD
Funderar på att färga håret idag oxå. Tänkt köra lite mer åt champagne eftersom att det känns fel att köra på den solblekta stilen nu när det här rövvädret som kallas svensk höst e utanför - Skrek i bilen idag om att jag inte orkar vänta 3 år på att komma härifrån och att min största önskan är att de skickar iväg mig till High School och att jag får gå ut där. SNÄLLA!!!!!!!
Usch usch usch usch usch usch usch för Sverige!!
HATAR HATAR HATAR HATAR -.-'
Hallihallåallapotatiståar där ute i den stora vida vääääärlden!
Jag har tänkt på en grej jag är ganska snygg ändå, håller ni inte med mig eller? kom igen nu va... var inte blygaa, för det kommer man inte långt på..
Idag har jag chilldillat med lifet med en påse dillchips, det var gott! Har också käkat massa äpplen som jag palla av grannen, skämt osido. vart på lidl och shoppat, nej nu skoja jag åter igen.. HAHA, oj vad jag ska vara rolig!! Tycker ni jag borde satsa på att bli komiker? lägg en kommentar isåfall!
Näää nu äre dags och sleepa, är görtrött nu! En skönhet behöver ju som sagt sin skönhetssömn.
Hejdooo and good night sweethearts!
Internet e helt jävla fucked up men jag kan använda hennes dator via min router??
Anyways - skööööna bilder kommer!
Ibland e man så grymt flummig - jag skyller på Louise! :D:*