Chokladmuffins med hallonfyllning och gräddtoppingRocky Road cupcakes med rich chocolate frosting
Nu e jag off till Gbg!
Talk to u soon,

Bilder på världens godaste bakelser som jag och mammi gjorde igår kmr snart men d ligger i systemen och jag e för lat för att lägga över dem just nu... x'D - jag ska! snart...
Däremot kmr en bild på min vägg som fått en grymt snygg makeover samt en snajsig jeansskjorta!
Det står på vänster sidas bröstficka The New York Times. Det är bra att ha en storasyster ibland! :D -Framför allt min eftersom att hon är underbarast i hela världen och fattar min fanatism xD.
Om vi går tillbaks till cupcakes ... Är proppmätt...
RockyRoad-cupcakes med vit choklad frosting, chokladmuffins med hallonfyllning med grädd-topping och rabarber/hallon paj... Jag har gått upp minst 2 kilo... Aja, Liseberg imorrn med skolan och alla adrenalinkickar samt att man typ går omkring hela dan gör att d e lugnt - även fast jag har en känsla av att man inte direkt kmr gå omkring och knapra på en morot. ^^ Kul ska d bli iaf!
Nu ska jag gå och käka upp pringleschipsen som blev över från igår, det finns alltid plats för sådana härligheter! ^^
Jag måste verkligen ta itu med träningen... -.-
Men till min ursäkt stack jag faktiskt och jogga i onsdags! -  FAN, va ont det gör i smalbenen!!! Låt skiten ramla av i stället, smärtan är ju ändå densamma! -.- :@
Smell ya later,
Okej rå jag berättar min plan - hungerstrejk.
Varför säger man hungerstrejk egentligen? Hungern kommer ju när man inte ätit på länge inte tvärtom... O_o
Iaf, gick det apadåligt. Jag åt mängder till middagen och jag hade fortfarande ont i magen efteråt så det e definitivt inget bra alternativ.
Föräldrarna fick inte ens reda på min plan förutom pappa som frågade om jag inte hade ätit något under dagen (har han koll på min mjölk och yoghurts mängd..??). Han tyckte jag var konstig när jag berättade och då kan jag ju inte nämna min plan för då skulle jag ju bara låta ännu konstigare och det var ju typ först då som jag faktiskt fattade att det var just en konstig plan. Så strejken var med andra ord totalt onödig.
Har iaf satt personligt rekord (om man nu ska vara stolt över det?? ;O) - lite mer än 8h ungefär utan mat.
Var inte så farligt. Har ont i magen varje dag ändå p.g.a laktosen så jag är van typ. Blir alltid superkänslig när det är stressigt i skolan eller något annat jobbigt (som vi inte går in på..).
Ni behöver inte oroa er iaf - jag e alldeles för glupsk för att få ätstörningar som ni märkt ^^.
Dagen var seg. Pluggade matte men kollade mest the best O.C moments av en Ytube användare - 46 klipp och 12 tal senare tyckte jag att jag pluggat tillräckligt hårt och gjorde en uppgift om de tre bästa minnena från Fridaskolan.
Trots min mkt lugna dag är jag helt slut.
Ögona är så tunga så tunga... ZZzzZZ....
Go natt... (F)
PS! GLÖM INTE MORS DAG PÅ SÖNDAG!