Brunch med Vivien på Pick me up Café där vi beställde "make your own omelet". Jag hade kyckling, svamp, grön paprika och swiss ost med en cinnamon raisin bagel. :)
 
Fotbollsträning med FC Au Pair United i förorten. 
Åkte till Moa efteråt för deepdish och Spindelmannen. Senare på kvällen åkte vi till några kompisar för ping pong turnering och Game of Thrones.
Kvällspromenad till sjön med utsikt över hela Chicago. Sur på mig själv att jag inte tog med mig kameran - lätt att vara efterklok..
 
 
Firade Vivien som fyllde 23 - Happy Bday my Favorite German Girl! 
 
Vi hade våra tvivel, men tillslut kom värmen till Chicago! 30 grader och hög fuktighet innebär att det vissa dagar känts som om man vore i en regnskog. Bästa botemedlet (och ursäkt till att äta det) är utan tvekan en promenad till närmsta froyo-stället! Den här gången med Vivien. :)
 
 
Förra lördagen cyklade jag downtown på kvällen och mötte Johanna och Frida för en promenad längs med vattnet. Planen var att vi skulle gå hela vägen hem, men frida hade världens skoskav och magkramp så slutade med att jag gick 2/3 själv medan de tog bussen - har jag ställt in mig på att göra något så ska jag göra det! ^^
Blev totalt 8 km cykeltur och 9 km promenad, woop woop!
 
 
Söndagen började med brunch med Johanna, Frida och Louise och avslutades med bio för att se Neighbors med Vivien. Rekommenderas! 
 
 
Puh! Äntligen up to date igen med bloggandet. Nu får vi se när nästa gång blir bara... ;)