På måndag kväll började jag känna mig förkyld och vaknade upp dagen därpå med nästäppa... Ingen träning på hela veckan och för att hålla mig mentalt på banan har jag hållt mig sysselsatt med att spendera tid med min gamla flamma - köket. 
Handlat på Whole Foods och provat en rad olika recept:
 
Fortfarande fascinerad av liften till kundvagnen som är bredvid rulltrapporna upp till parkeringshuset!
muffins som alla i familjen älskade (inklusive hunden som norpade 8 stycken när ingen annan var i köket...)
Portobello mushrooms w turkey burger patties
 
Failad brownie. Ser perfekt ut, men smakade urk. Provade ett nyttigt recept utan socker och smör med avokado och yogurt istället. Så besviken. :(
 
På torsdagen mådde jag bättre och gick ut på brunch med Cindy, en au pair som nyligen flyttat in i ett hushåll på andra sidan gatan. Vi gick till S&G Restaurant. Ett litet diner som ägs av en familj med grekiska rötter. Supergullig gammal man i kassan som berättade om hur tiderna ändrats sedan han var ung. så söt. 
Mums! 
Vi gick hem till mig efter det för filmmys innan det var dags för mig att hämta barnen och börja min jobbdag.
 
På fredagen dagen därpå var barnen lediga från skolan så vi gick till samma diner som jag var på dagen innan. 
så häääär glada är vi även fast vi inte fått maten än!
Valde det nyttigare alternativet den gången och beställde en veggie omelette. Mums!
Eftermiddagen hade de aktiviteter och jag tog kvällspasset då föräldrarna gick ut för ett välgörenhetsevent. 

Kommentera

Publiceras ej