Hejsan hoppsan!
Lördagen började med frukost i sängen och facetime med mamma och pappa. Så mysig start på dagen! :) 
Åkte efter en dusch iväg till Sofia som bor runt 40 minuter från mig och efter en snabb avdroppning av väska och hälsningar till hennes värdfamilj tog vi tåget in till Philly över dagen.
Så mysig stad och dag!
Måste förresten berätta om något som bara händer mig... Vi bestämde oss för att gå in i ett av deras många museum med dinosaurietema. Såg skelett från T-rex och liknande och på ett ställe hade de en "åk tillbaka i tiden" skärm. Du ställer dig framför en green screen och det ser ut som om du är i skogen med dinosaurier. Jag skojjade på och sa "kolla, nu biter han mig i rumpan!" och körde upp röven mot en av dem. Det tyckte vi var jättekul och sen gick vi därifrån. Tror ni inte att de hade en TILL SKÄRM i huvudrummet där alla var och att de hade sett allt jag gjort i det där satans rummet som jag trodde bara vi två kunde se? Att det var lördag förmiddag gör ju inte direkt att det är mindre besökare heller. Så typiskt mig -.-'
 
Minus det hade vi riktigt kul! Vi åt middag på ett jättemysigt ställe - grillad lax med stekt klyftpotatis! - och när servitrisen frågade vad vi ville dricka till tackade vi ju inte nej till ett glas vitt. Min tanke om att jag skulle få ha ett vitt år i USA har plötsligt fått en helt annan innebörd. ;) 
På kvällen åkte vi hem till Sofia och efter att ha kollat på National Treasure (som delvis utspelas i Philadelphia!) somnade vi båda bums. 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej