Jahapp. Nu är det söndag kväll och imorrn börjar ännu en ny skolvecka igen. Det känns som om det inte spelar någon roll att det är helg - men pluggar ju ändå lika mycket varje helgdag som skoldag -.-'.
Idag gick jag upp vid halvtio för att kunna vara i stallet så tidigt som möjligt så att jag skulle få en chans att hoppa för första gången på över 3 månader! :D
Naturligtvis är hästen allra längst bort i hagen så man får gå i snö blandat med vatten ända upp till ridskokanten innan man får tag i honom (filmerna ljuger! En häst kommer inte galopperandes i full fart när du ropar en "tidig" morgon x|).
Väl inne i ridhuset gick allt bra trots att mina strumpor var dyngsura ^^. Pekka flög över hindrena - vem bryr sig om han ibland hoppade jämnfota över..? ^^ Haha.
Har efter ett vredesutbrott med mamma en bild av hopphästen in action:
Mamma hade allvarliga problem med att trycka på knappen i tid så jag hade 3 bilder med bara ett hinder i mobilen när hon var klar... Jag ansåg att hon var dummare än vanligt vilket tog 10 minuter att få mamma att acceptera att Lillemor fick ta en bild ist. Tydligen hade jag uppfört mig mycket illa när jag ryckt telefonen ur handen på henne och sagt att det inte är rocketscience utan dagisnivå...
Lillemor klarade av fotograferingsjobbet mucho bättre as you can tell.
Efter stallet valde jag att träna innan vi åkte iväg och åt en ekologisk buffé på ett ställe i Grästorp som har endast mat gjort på endast ingredienser och djur i området.
Jag började med en halvtimmas uppvärmning med allt ifrån hantlar till sit-ups innan jag använde crosscountrymaskinen i tio minuter och roddmaskinen i 10 min.
Haha man blir nästan lite smågalen över att fortsätta få mätaren över brända kalorier att stiga ^^.
Kände mig helt mör i kroppen efteråt och pappa som är helt överlycklig att jag använder hans leksaker gjorde en massa stretschövningar med mig innan jag tuppade av i duschen xD.
Efter att ha ätit (maten var mumsig som vanligt!) körde vi förbi överby så att jag kunde köpa laktosallergitabletter... Det slutade med att utöver laktostabletterna köpte jag ett par nya Björn Borg skor från scorett och en gullig skjorta från Kappahl.
Sedan jag kommit hem vid halv 5 har jag tills nu suttit och pluggat halvt ihjäl mig.
jag har gjort en översättning av ett kapitel i franska, skrivit klart om 10 miljöproblem och skrivit runt 5-6 begrepp som har med miljöproblem globalt och liknande att göra. Runt 3 sidor i tecksnitt 12... URK! Aja, har bara kvar att skriva om metallers och kväves kretslopp och sen är jag finally ikapp med en missad vecka!
Jag struntar i att plugga ikapp mattekapitlet - vad är det för vits när jag ändå redan gjort provet för det och jag klarade det? Matte är inte direkt något man gör för skojs skull..! ^^
Nu ska jag bara slappa i soffan och sen ska jag sova!
Btw, har provkört moppen för första gången detta år och min älskling går som en klocka! Ska köra iväg den till service efter skolan någon dag bara för att ha den helt igenomkollad och trygg ;)